Top

Wandelreizen

Hier kunt u de wandel reizen vinden die de Sultan's Trail aanbidt aan haar leden en geinteresseerden.
8 daagse Sultan's Trail wandelreis door Roemenië van 30 april t/m 7 mei 2016
8 daagse Sultan's Trail wandelreis door Roemenië van 30 april t/m 7 mei 2016
Traject:
Dit betreft een wandel- en markeerreis betreffende de Sultan’s Trail in Roemenië. Het deel waar we gaan lopen bevindt zich tussen de schitterende steden Alba Iulia en Sibiu. De eerst genoemde stad is bekend om zijn prachtige vesting waar je al gemakkelijk een dag kunt ronddwalen. Volop historie hier omdat dit deel van Roemenië tot 1918 tot Hongarije behoorde. Sibiu is in 2007 Europees culturele hoofdstad van het jaar geweest en staat ook bekend onder de Hermannstadt. In het verleden woonden hier veel Duitstalige Roemenen; de sporen van deze geschiedenis blijken nog overal uit als je in Sibiu rond loopt.
Tussen beide steden zullen we wandelen over het Roemeense platteland met verstilde dorpjes, uitzicht op het Apuseni gebergte en niet te vergeten de Karpaten; hét berggebied dat door Roemenië loopt. Eén wandeldag zullen we wandelen op circa 1.500 meter met adembenemende vergezichten.

€ 350,00
Sultan's Trail Deelnemerschap (incl. Paspoort)
Sultan's Trail Deelnemerschap (incl. Paspoort)
Wil jij deel uitmaken van de Sultan’s Trail, een gezellige, groeiende community van wandelliefhebbers met veel wandelervaring in Nederland, de Balkan, Tukije en West-Europa? Word dan nu deelnemer!

Voor € 23,50 ben je dit kalenderjaar deelnemer plus de eenmalige inschrijfkosten van € 10,00. We sturen je dan het wandelpaspoort toe: een persoonlijk document, waarmee je in de toekomst hulp en kortingen kan krijgen bij aangesloten organisaties en ondernemers langs de Sultan’s Trail. In het wandelpaspoort kun je onderweg ook stempels verzamelen, een leuk souvenir van je reis!
€ 33,50