Top

Sultans Trail - Oostenrijk wandelgids

Nieuw
14,95
per stuk

Sultans Trail - Oostenrijk (in het Nederlands) is als eerste al klaar om gedrukt te worden. Met erg mooie tekst, duidelijke uitleg over de wandeling, met veel foto's en kaarten op een schaal van 1:50.000. Wij beginnen ons wandeling in Wenen en gaan via Trautmannsdorf an der Leitha naar Bratislava in Slowakije of als een alternatieve route naar het zuiden naar Sopron in Hongarije. Beide routes worden omschreven. 

Drukken en verspreiden van boeken is een kostbare aangelegenheid en de St. Sultans Trail heeft nog niet genoeg vermogen om het zelfstandig te kunnen drukken en daarna in verkoop te zetten. 

Daarom hebben we de volgende optie bedacht. Eigenlijk een bestaande systeem van crowdfunding.

Als we genoeg voorinschrijvingen hebben voor het gids van Oostenrijk dan kunnen we het zonder problemen drukken. Dan hebben degenen die besteld hebben een gids en wij hebben als Stichting Sultans Trail zijnde dan een deel kompleet af samen met de bijbehorende gids. 

Wij hebben gemerkt dat de wandelaars die afgelopen jaren of naar Istanbul onderweg waren en sommige nog verder naar Jerusalem steeds problemen ondervonden metde bewegwijzering, kaarten, eten en onderdak. Ook de nodige kontakt personen onderweg zijn onmisbaar.

Sultans Trail - Oostenrijk gids zal in een behoefte voorzien en vele wandelaars de nodige steun onderweg bieden. 

Help ons aub om samen deze gids uit te geven.

Hoe kunt u ons helpen:

Tijdens de voorinschrijving betaalt u geen 17,95 Euro maar slecht 14,95 Euro en tevens betaalt u ook geen verzendkosten. Dus in totaal een korting maar van liefst 6 Euro.Wij hebben 400 inschrijvingen nodig om de gids te kunnen produceren. 

U kunt ook meerdere boeken bestellen die u aan vrienden en kennissen kado kunt doen.

Ook kunt u, als u een bedrijf hebt in de Nederlandstalige Sultans Trail - Oostenrijk gids adverteren. 

Stuur aub een mail als u wilt adverteren in de Oostenrijk gids van de Sultans Trail. 

Wij hebben speciaal voor dit doel een aparte bankrekening opgezet zodat we de aantallen en het geld goed kunnen monitoren.

Laat ons ook aub weten als u andere inventieve ideeen heeft hoe we het kunnen aanpakken. Wij danken u voor uw help en vriendschap. 

Email: info@sultanstrail.com

www.sultanstrail.com 


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 993
Stuur naar een vriend
@
@