Top

Sultan's Trail Deelnemerschap (incl. Paspoort)

  • Sultan's Trail Deelnemerschap (incl. Paspoort)
33,50
per stuk

Wandelpaspoort

Word deelnemer van de Sultan’s Trail

Wil jij deel uitmaken van de Sultan’s Trail, een gezellige, groeiende community van wandelliefhebbers met veel wandelervaring in Nederland, de Balkan, Tukije en West-Europa? Word dan nu deelnemer!

Voor € 23,50 ben je dit kalenderjaar deelnemer plus de eenmalige inschrijfkosten van € 10,00. We sturen je dan het wandelpaspoort toe: een persoonlijk document, waarmee je in de toekomst hulp en kortingen kan krijgen bij aangesloten organisaties en ondernemers langs de Sultan’s Trail. In het wandelpaspoort kun je onderweg ook stempels verzamelen, een leuk souvenir van je reis!

Bovendien kom je als lid in aanmerking voor de Ferman: een erecertificaat voor wandelaars die ten minste vanuit Edirne naar Istanbul zijn gelopen, of per fiets of te paard vanuit Sofia naar Istanbul zijn gereisd. Zij worden ook opgenomen in het Ferman-register.

Ook krijgen je een (eenmalige) korting van € 23,50 op een reis die we organiseren, en korting op de toegangsprijs van Sultan’s Trail bijeenkomsten, die twee keer per jaar plaatsvinden.

Verder krijg je het Sultan’s Trail magazine! Dat twee maal per jaar uitkomt. Ten slotte ontvang je per e-mail onze maandelijkse nieuwsbrief.

Twee maal per jaar houden wij een deelnemersbijeenkomst met leuke verhalen en hapjes om de avonturen te delen en informatie uit te wisselen. Op deze bijeenkomsten besteden wij aandacht aan het functioneren van de Stichting.

Je partner en kinderen tot 18 jaar betalen € 18,50  Plus de eenmalige inschrijfkosten van € 10,00. Sluit je bij ons aan en word hier deelnemer!

Help mee met een donatie voor een goed gemarkeerde Sultan’s Trail!

Bij aanschaf van dit document wordt u ook automatisch vriend voor een jaar. Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code